😕 Helaas zijn de maatregelen vanuit de overheid, wat betreft de Corona, verlengd. Tot 28 april moeten wij dicht, de horeca gesloten en alle andere contact beroepen niet werken.. 🚫 🔻Dit heeft een enorme impact op velen.. Voor ons als bedrijf, maar ook voor jullie klanten! De mensen die graag bij ons komen, even de uitgroei bijwerken met een lekker kopje koffie. Voor sommige van jullie is een bezoekje aan ons een sociaal en gezellig uitje.. Ook voor een aantal die zelf niet de haren kunnen wassen en in model brengen.. 🔻Voor ons is het een mega tegenvaller, jullie kennen ons als een gezellig samenwerkend team met een dosis humor, passie voor ons vak en altijd met plezier naar ons werk gaan… Wij, en alle kappers in Nederland, moeten nu NEE verkopen, omdat we anders een fikse boete krijgen en zelfs risico lopen ons bedrijf te moeten stoppen!💔 Het liefst roepen we allemaal JAAA! Op het moment als de vraag komt of we jullie haren kunnen doen. 
Maar het MAG niet, dus kan het niet.. ❣Heb geduld dat we deuren weer open mogen slaan en jullie in de stoel mogen ontvangen.. Mochten jullie een product willen hebben, mail ons dan of via social media en we zorgen dat dat goed komt! 🔻Ga niet met pakjes in de weer 🧟‍♀️ Met alle nadelige gevolgen nadien. Ga alsjeblieft niet zelf aan je haar knippen!! In theorie groeit je haar maar 1 cm in de maand✌🏼 Dus vraag je af hoe erg kan het zijn?🤷‍♀ Veel erger is het als je je haar verprutst, verbrand of verknipt..🤦‍♀ Dan duurt het nog langer eerdar je haar weer zit zoals je gewend bent! 💛Lieve klanten, heb geduld.. Blijf vooral gezond! 
En tot hopelijk over een maandje…
Liefs van ons allen ❤️ #coronamemes #desalonrijssen #quarantinelife #hairdresserproblems
😕 Helaas zijn de maatregelen vanuit de overheid, wat betreft de Corona, verlengd. Tot 28 april moeten wij dicht, de horeca gesloten en alle andere contact beroepen niet werken.. 🚫 🔻Dit heeft een enorme impact op velen.. Voor ons als bedrijf, maar ook voor jullie klanten! De mensen die graag bij ons komen, even de uitgroei bijwerken met een lekker kopje koffie. Voor sommige van jullie is een bezoekje aan ons een sociaal en gezellig uitje.. Ook voor een aantal die zelf niet de haren kunnen wassen en in model brengen.. 🔻Voor ons is het een mega tegenvaller, jullie kennen ons als een gezellig samenwerkend team met een dosis humor, passie voor ons vak en altijd met plezier naar ons werk gaan… Wij, en alle kappers in Nederland, moeten nu NEE verkopen, omdat we anders een fikse boete krijgen en zelfs risico lopen ons bedrijf te moeten stoppen!💔 Het liefst roepen we allemaal JAAA! Op het moment als de vraag komt of we jullie haren kunnen doen. Maar het MAG niet, dus kan het niet.. ❣Heb geduld dat we deuren weer open mogen slaan en jullie in de stoel mogen ontvangen.. Mochten jullie een product willen hebben, mail ons dan of via social media en we zorgen dat dat goed komt! 🔻Ga niet met pakjes in de weer 🧟‍♀️ Met alle nadelige gevolgen nadien. Ga alsjeblieft niet zelf aan je haar knippen!! In theorie groeit je haar maar 1 cm in de maand✌🏼 Dus vraag je af hoe erg kan het zijn?🤷‍♀ Veel erger is het als je je haar verprutst, verbrand of verknipt..🤦‍♀ Dan duurt het nog langer eerdar je haar weer zit zoals je gewend bent! 💛Lieve klanten, heb geduld.. Blijf vooral gezond! En tot hopelijk over een maandje… Liefs van ons allen ❤️ #coronamemes #desalonrijssen #quarantinelife #hairdresserproblems
☺️Lieve klanten, 
we krijgen veel vragen of wij ook de zogenaamde
☺️Lieve klanten, we krijgen veel vragen of wij ook de zogenaamde "thuispakketjes" willen verzorgen om thuis te kunnen kleuren.. Wij hebben het er over gehad met alle collega's maar zijn het erover eens dat dat niet haalbaar is ivm de werking van ons merk Original & Mineral❤️. We zijn en blijven professionals! ✌🏼Iedere klant heeft bij ons een op maat gemaakt recept, gebruiken micro pigmenten en chemie, en moeten op de juiste manier aangebracht worden om deze dekkend te krijgen. Gebeurt dat niet op de juiste manier, krijg je een glazige dekking, te licht of te donker etc😕 We willen graag dat de kleuringen goed blijven!🤩 Wat we wel kunnen aanbieden via onze leverancier is COLOR WOW😍. Stuur ons een berichtje via Facebook, Instagram of mail info@desalonrijssen.nl! Maar het allerliefst!! Tot na 6 april 💕 Color Wow Root Cover Up is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm waarmee je je uitgroei binnen no- time bijwerkt. De mineraalpoeder werkt als make-up op de aanzet van het haar en mengt zich direct met de eigen haarkleur, de poeder is gemakkelijk aan te brengen op droog haar. Je uitgroei en/of grijze haren verdwijnen direct. Ook kan de Root Cover Up gebruikt worden om high- of lowlights te creëren. De Root Cover Up is dus ideaal om te gebruiken tussen kappersbezoeken door wanneer je uitgroei zichtbaar begint te worden of je highlights een opfrisser kunnen gebruiken. Je kunt gerust zwemmen, zweten en slapen want de poeder gaat pas uit het haar als je het met shampoo wast. De Color Wow Root Cover Up haarkleuring is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren zodat er voor iedere haarkleur een passende Cover Up is. Color Wow is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij✌️. Het bevat geen giftige bestanddelen. Belangrijkste kenmerken Uitgroei verdwijnt direct Blijft zitten tot volgende wasbeurt Kan high- en lowlights creëeren Verkrijgbaar in 8 kleuren Voller haar
Lieve klanten, 
Het Corona virus. Zoals iedereen inmiddels weet is het een serieus virus wat een vreselijke onrust met zich meebrengt en een hoop heftige maatregelen wat iedereen treft en raakt. Ook voor ons is het een moeilijke surreële situatie, maar na overleg met elkaar hebben wij besloten het advies van de RIVM en onze regering op te volgen. 
Vooralsnog blijft de Salon open voor onze klanten, tot onze regering anders zal doen besluiten. Weliswaar met aangepaste maatregelen en minder bezetting! Online kunt u uw afspraak boeken en uiteraard kunt u bellen. Mocht u er online niet uitkomen met de planning neem dan telefonisch even contact met ons op en kijken wee wat we kunnen doen.
Maar wat wij echt, echt willen benadrukken: ‼️BLIJFT U ALSTUBLIEFT THUIS BIJ KLACHTEN‼️
‼️IVM ons beroep is fysiek contact vermijden onmogelijk‼️ Zolang u en onze collega’s klachtenvrij zijn, of dat de overheid ons anders opdraagt, bent u van harte welkom in onze salon met de volgende maatregelen: • Wij zijn blij dat u bij ons bent alleen zullen we geen handen meer schudden. • Heeft u een afspraak, maar heeft u koorts of voelt u zich niet lekker? Belt u dan even voor een nieuwe afspraak.
• Heeft u ziekteverschijnselen?? DAN houden we afstand en verzoeken u te vertrekken, HOE VERVELEND WE DAT OOK ZULLEN VINDEN
• Onze medewerkers met ziekteverschijnselen (ook zeer lichte verschijnselen): blijven thuis!
• We laten 1 stoel vrij tussen klanten • Geen handen schudden • Na iedere klant grondig je handen wassen en desinfecteren. • Spiegelgesprek / adviesgesprek achter de klant en niet ervoor • Hebben een emmer sop klaar (meerdere keren per dag verversen) en we maken de volgende zaken zeer regelmatig schoon: 
o • de kappersstoel en de leuningen (na iedere klant) 
o • de stoelen in de wachtruimte 
o • de deurklinken en trapleuningen 
o • de pinautomaat 
o • alle touchscreens 
o • de balie 
o • de telefoon • Gebruik de pin en houd afstand van de klant • We leggen geen boekjes neer om te lezen • We gebruiken wegwerp-kapmantels ❤️ Warme groet,
Erwin, Annemarie, Kimberley, Nicole, Marloes, Fleur en Evelien.
Lieve klanten, Het Corona virus. Zoals iedereen inmiddels weet is het een serieus virus wat een vreselijke onrust met zich meebrengt en een hoop heftige maatregelen wat iedereen treft en raakt. Ook voor ons is het een moeilijke surreële situatie, maar na overleg met elkaar hebben wij besloten het advies van de RIVM en onze regering op te volgen. Vooralsnog blijft de Salon open voor onze klanten, tot onze regering anders zal doen besluiten. Weliswaar met aangepaste maatregelen en minder bezetting! Online kunt u uw afspraak boeken en uiteraard kunt u bellen. Mocht u er online niet uitkomen met de planning neem dan telefonisch even contact met ons op en kijken wee wat we kunnen doen. Maar wat wij echt, echt willen benadrukken: ‼️BLIJFT U ALSTUBLIEFT THUIS BIJ KLACHTEN‼️ ‼️IVM ons beroep is fysiek contact vermijden onmogelijk‼️ Zolang u en onze collega’s klachtenvrij zijn, of dat de overheid ons anders opdraagt, bent u van harte welkom in onze salon met de volgende maatregelen: • Wij zijn blij dat u bij ons bent alleen zullen we geen handen meer schudden. • Heeft u een afspraak, maar heeft u koorts of voelt u zich niet lekker? Belt u dan even voor een nieuwe afspraak. • Heeft u ziekteverschijnselen?? DAN houden we afstand en verzoeken u te vertrekken, HOE VERVELEND WE DAT OOK ZULLEN VINDEN • Onze medewerkers met ziekteverschijnselen (ook zeer lichte verschijnselen): blijven thuis! • We laten 1 stoel vrij tussen klanten • Geen handen schudden • Na iedere klant grondig je handen wassen en desinfecteren. • Spiegelgesprek / adviesgesprek achter de klant en niet ervoor • Hebben een emmer sop klaar (meerdere keren per dag verversen) en we maken de volgende zaken zeer regelmatig schoon: o • de kappersstoel en de leuningen (na iedere klant) o • de stoelen in de wachtruimte o • de deurklinken en trapleuningen o • de pinautomaat o • alle touchscreens o • de balie o • de telefoon • Gebruik de pin en houd afstand van de klant • We leggen geen boekjes neer om te lezen • We gebruiken wegwerp-kapmantels ❤️ Warme groet, Erwin, Annemarie, Kimberley, Nicole, Marloes, Fleur en Evelien.