“A GOOD HAIRSTYLIST IS A SHEAR DELIGHT”

Over ons

Look good, feel good!
 “Dat wat bij je past, maakt je mooi”

Wat niet iedereen kan, is snel zien hoe je het haar van een vrouw of man zo kunt knippen dat het bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past.
Daar zijn wij goed in! 

“Jouw uitstraling is onze missie”

Natuurlijk wil je de snit en de kleur die je op het lijf geschreven zijn. Met onze jarenlange ervaring ben je bij De Salon aan het juiste adres. Onze specialisten maken graag tijd voor een babbel en zetten je wensen om in een haarfijne look. Gedurfd, vertrouwd of chique? Dat kies je zelf. Kleurrijk of naturel?
Bespreek je wensen en laat jezelf heerlijk en relaxed verwennen in de handen van onze stylisten.

Wij geven u een warm welkom in onze mooie Salon!

Wij zijn lid van de internationale organisatie Intercoiffure. De eerste internationale organisatie van hoge kwaliteit kappers, Intercoiffure telt meer dan 3.000 salons verspreid in 55 landen. U vindt ze in hoofdsteden als Parijs, New York, Tokio, Berlijn, Londen, Rome. Intercoiffure, een internationale vereniging staat voor prestige en uitmuntendheid, verenigt kappers van hoge standaard wordt gekoppeld door zowel de liefde voor hun vak en het respect voor de morele waarden. Deze salons zijn op mode georiënteerd, scherp in het uitbreiden van hun vak en klaar om hun kennis te delen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
08.30 – 18.00
08.30 – 18.00
09.00 – 21.00
08.30 – 18.00
08.30 – 16.00
Gesloten

Vacature Top-Stylist

Ben of ken jij diegene die graag wil werken met ons in een prachtige Salon met fantastische producten?
Team player | Leergierig | Kleur-specialist |

Passievol | Ondernemend | Positief.

Herken jij je in deze punten?

Mail dan nu c.v. naar [email protected] of breng deze langs bij ons in de Salon! 

Maak kennis met ons team

Erwin Wansink

Is de trotse eigenaar van De Salon in Rijssen. Hij is zijn loopbaan begonnen in Enschede en is vervolgens 7 jaar werkzaam geweest in Hengelo, daarna nog een aantal jaar in Rijssen bij een kapper. En in 2006 kwam zijn doel uit en heeft hij zijn eigen salon geopend.

“Wat mij een enorme drive geeft is dat klanten vaak van heinde en ver komen. Dan denk ik altijd: zoveel kilometer rijden om hier geknipt te worden, dat ervaar ik als een enorm motiverend compliment.”

Annemarie Ter Haar

Annemarie en Erwin werken al vele jaren samen, een op elkaar ingespeeld team.

Eerst hebben ze jaren met veel plezier samengewerkt in Hengelo!
Maar toen Erwin De Salon opende in 2006 wilde hij graag dat Annemarie weer met hem kwam samenwerken en is Annemarie kort daarop ook naar Rijssen gekomen.

Waardoor ze inmiddels al 20 jaar samenwerken!

Anne is een absolute topstyliste, een all-rounder in ons mooie vak!

Marloes Busger op Vollenbroek

Jarenlange ervaring als topstylist in alle aspecten van het vak.
Opgeleid bij Ad Peters in Deventer en met het Masterclass team vele shows en cursussen gegeven in Nederland en in het buitenland. Kleuren is haar echte passie en probeert telkens weer nieuwe technieken toe te passen! Highlights en Balayage zijn haar specialiteiten.

Ook heeft zij drie keer de prestigieuze coiffure award gewonnen!

Ze heeft haar eigen kapperszaak in Portugal gehad, waar ze ruim 10 jaar heeft gewoond.

Evelien Lichtenberg-Oolbekkink

Evelien heeft 12 jaar in Markelo  gewerkt bij kapsalon Hairfashion voor hem en haar! Evelien is een all rounder in onze prachtige vak. Ze is leergierig en heeft dan ook zeker niet stil gezeten en heeft al vele cursussen in kleuringen en kniptechnieken gevolgd. Wij zijn dan ook erg blij met deze topstyliste in onze Salon!

Kimberley Scholman

Kimberley werkt alweer een aantal jaren bij ons in de Salon. Ze is als jong meisje bij ons begonnen en hebben haar op zien groeien tot een jongedame. Ze heeft de Young Intercoiffure training gedaan waar zij zich enorm in heeft ontwikkeld! Kimberley haar passie in het vak ligt bij kleuringen. Als iemand helemaal blij de deur uit gaat, daar doe ik het voor!

Fleur Kroese
Leerling kapster

Onze leerling die bijna klaar is met de opleiding! We zijn trots op haar hoe ze is gegroeid het afgelopen jaar!
Fleur pikt alles supersnel op en kleurt nu al geheel mee in de Salon. Een ongelooflijke creatieveling op het gebied van haar en make-up.
Wij hebben veel vertrouwen in haar kunnen en ze wordt een veelbelovende kapster. De laatste kneepjes van het vak nog even onder de knie krijgen en dan zal zie gaan knallen!

Nienke Rensen
LEERLING KAPSTER

Nienke is vorig jaar in november bij ons begonnen! Een gezellige, spontane en leergierige jongedame. Ze is bezig met de kappersopleiding BOL niv4 en loopt een dag in de week stage bij ons. Daarnaast werkt ze nog een aantal extra uren om ons te helpen in de drukte! Welkom Nienke!