“A GOOD HAIRSTYLIST IS A SHEAR DELIGHT”

Over ons

Look good, feel good!
 “Dat wat bij je past, maakt je mooi”

Wat niet iedereen kan, is snel zien hoe je het haar van een vrouw of man zo kunt knippen dat het bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past.
Daar zijn wij goed in! Wij zorgen ervoor dat:

~ we eerst goed kijken en luisteren, dan gaan knippen
~ jouw looks en persoonlijkheid ons uitgangspunt zijn
~ we de tijd nemen om met je te praten om te achterhalen wat jij wil en verwacht
~ we je adviseren wat past bij jouw specifieke “features” en haartype
~ we vakkennis en creativiteit combineren met technische beheersing

Wij geven u een warm welkom in onze mooie Salon!

Wij zijn lid van de internationale organisatie Intercoiffure. De eerste internationale organisatie van hoge kwaliteit kappers, Intercoiffure telt meer dan 3.000 salons verspreid in 55 landen. U vindt ze in hoofdsteden als Parijs, New York, Tokio, Berlijn, Londen, Rome. Intercoiffure, een internationale vereniging staat voor prestige en uitmuntendheid, verenigt kappers van hoge standaard wordt gekoppeld door zowel de liefde voor hun vak en het respect voor de morele waarden. Deze salons zijn op mode georiënteerd, scherp in het uitbreiden van hun vak en klaar om hun kennis te delen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
08.30 – 18.00
08.30 – 18.00
09.00 – 21.00
08.30 – 18.00
08.30 – 16.00
Gesloten

Maak kennis met ons team

Erwin Wansink

Is de trotse eigenaar van De Salon in Rijssen. Hij is zijn loopbaan begonnen in Enschede en is vervolgens 7 jaar werkzaam geweest in Hengelo, daarna nog een aantal jaar in Rijssen bij een kapper. En in 2006 kwam zijn doel uit en heeft hij zijn eigen salon geopend.

“Wat mij een enorme drive geeft is dat klanten vaak van heinde en ver komen. Dan denk ik altijd: zoveel kilometer rijden om hier geknipt te worden, dat ervaar ik als een enorm motiverend compliment.”

Annemarie Ter Haar

Annemarie en Erwin werken al vele jaren samen, een op elkaar ingespeeld team.

Eerst hebben ze jaren met veel plezier samengewerkt in Hengelo!
Maar toen Erwin De Salon opende in 2006 wilde hij graag dat Annemarie weer met hem kwam samenwerken en is Annemarie kort daarop ook naar Rijssen gekomen.

Waardoor ze inmiddels al 20 jaar samenwerken!

Anne is een absolute topstyliste, een all-rounder in ons mooie vak!

Marloes Busger op Vollenbroek

Jarenlange ervaring als topstylist in alle aspecten van het vak.
Opgeleid bij Ad Peters in Deventer en met het Masterclass team vele shows en cursussen gegeven in Nederland en in het buitenland.

Ook heeft zij drie keer de prestigieuze coiffure award gewonnen!

Ze heeft haar eigen kapperszaak in Portugal gehad, waar ze ruim 10 jaar heeft gewoond.

Inmiddels al weer 7 jaar bij ons in de Salon aan het werk met veel plezier en creativiteit!

Evelien Lichtenberg-Oolbekkink

Evelien heeft 12 jaar in Markelo  gewerkt bij kapsalon Hairfashion voor hem en haar! Evelien is een all rounder in onze prachtige vak. Ze is leergierig en heeft dan ook zeker niet stil gezeten en heeft al vele cursussen in kleuringen en kniptechnieken gevolgd. Wij zijn dan ook erg blij met deze topstyliste in onze Salon!

Kimberley Scholman

Kimberley werkt alweer een aantal jaren bij ons in de Salon. Ze is als jong meisje bij ons begonnen en hebben haar op zien groeien tot een jongedame. Vorig jaar heeft zij de Young Intercoiffure training gedaan waar zij zich enorm in heeft ontwikkeld! Momenteel knipt en kleurt zij zelfstandig in de Salon. Kleuren en de verschillende folie technieken is haar passie!

Nicole Geelen

Onze nieuwe collega!
Een allround-topstylist in hart en nieren!
 Nicole is begonnen als leerling op haar 16e bij Riet v/d Burg. Vervolgens 10 jaar bij Wander Drent in Holten als bedrijfsleidster van de damessalon, daarna 10 jaar bij Siem Flink in Goor. Toen ben ik voor mezelf begonnen en een salon aan huis. In mijn mooie carrière heb ik  veel wedstrijdwerk gedaan, zat in de jeugdselectie.. Ik heb meerdere knip en kleurtrainingen gevolgd en ik volg de laatste haarmode trends vooral nu via social media en ik spot graag haartrends van mensen op straat. 

Fleur Kroese

Fleur is net bij ons gekomen voor de zomer begint! Ze is in september begonnen met de kappersopleiding niv 3 in Almelo. Fleur is erg enthousiast en heeft er veel zin in om ons mooie vak te leren!

Ze is al begonnen met trainen op kleuren en föhnen in de Salon, zodat ze de rest van het team al mooi kan ondersteunen!