“A GOOD HAIRSTYLIST IS A SHEAR DELIGHT”

Over ons

Look good, feel good!
 “Dat wat bij je past, maakt je mooi”

Wat niet iedereen kan, is snel zien hoe je het haar van een vrouw of man zo kunt knippen dat het bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past.
Daar zijn wij goed in! 

“Jouw uitstraling is onze missie”

Natuurlijk wil je de snit en de kleur die je op het lijf geschreven zijn. Met onze jarenlange ervaring ben je bij De Salon aan het juiste adres. Onze specialisten maken graag tijd voor een babbel en zetten je wensen om in een haarfijne look. Gedurfd, vertrouwd of chique? Dat kies je zelf. Kleurrijk of naturel?
Bespreek je wensen en laat jezelf heerlijk en relaxed verwennen in de handen van onze stylisten.

Wij geven u een warm welkom in onze mooie Salon!

Wij zijn lid van de internationale organisatie Intercoiffure. De eerste internationale organisatie van hoge kwaliteit kappers, Intercoiffure telt meer dan 3.000 salons verspreid in 55 landen. U vindt ze in hoofdsteden als Parijs, New York, Tokio, Berlijn, Londen, Rome. Intercoiffure, een internationale vereniging staat voor prestige en uitmuntendheid, verenigt kappers van hoge standaard wordt gekoppeld door zowel de liefde voor hun vak en het respect voor de morele waarden. Deze salons zijn op mode georiënteerd, scherp in het uitbreiden van hun vak en klaar om hun kennis te delen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
08.30 – 17.30 
08.30 – 17.30 
09.00 – 21.00
08.30 – 17.30 
08.30 – 16.00
Gesloten

Maak kennis met ons team

Erwin Wansink
topstylist

Is de trotse eigenaar van De Salon in Rijssen. Hij is zijn loopbaan begonnen in Enschede en is vervolgens 7 jaar werkzaam geweest in Hengelo, daarna nog een aantal jaar in Rijssen bij een kapper. En in 2006 kwam zijn doel uit en heeft hij zijn eigen salon geopend.

“Wat mij een enorme drive geeft is dat klanten vaak van heinde en ver komen. Dan denk ik altijd: zoveel kilometer rijden om hier geknipt te worden, dat ervaar ik als een enorm motiverend compliment.”

Annemarie Ter Haar
topstylist

Annemarie en Erwin werken al vele jaren samen, een op elkaar ingespeeld team.

Eerst hebben ze jaren met veel plezier samengewerkt in Hengelo!
Maar toen Erwin De Salon opende in 2006 wilde hij graag dat Annemarie weer met hem kwam samenwerken en is Annemarie kort daarop ook naar Rijssen gekomen.

Waardoor ze inmiddels al 20 jaar samenwerken!

Anne is een absolute topstyliste, een all-rounder in ons mooie vak!

Marloes Busger op Vollenbroek
topstylist

Jarenlange ervaring als topstylist in alle aspecten van het vak.
Opgeleid bij Ad Peters in Deventer en met het Masterclass team vele shows en cursussen gegeven in Nederland en in het buitenland. Kleuren is haar echte passie en probeert telkens weer nieuwe technieken toe te passen! Highlights en Balayage zijn haar specialiteiten.

Ook heeft zij drie keer de prestigieuze coiffure award gewonnen!

Ze heeft haar eigen kapperszaak in Portugal gehad, waar ze ruim 10 jaar heeft gewoond.

Yvonne Renjaan
topstylist

Onze nieuwe collega per 1 juni! Yvonne heeft 19 jaar bij Ad Peters the Haircompany in Apeldoorn gewerkt. Een topstyliste in hart en nieren. Haar passie ligt bij het kleuren, iemand in de watten leggen, stylen en dan met een zelfverzekerde glimlach de deur uit laten gaan en heren knippen. Wij zijn blij met haar in ons team! Online is ze te boeken via ons systeem.

Fleur Kroese
Junior stylist

Onze collega’s klaar is met de opleiding!
We zijn trots op haar hoe ze is gegroeid het afgelopen jaar! Ze haalt alles uit het vak door haar creativiteit en leergierigheid. Ze is echt een kleur fanaat en ontwikkeld zich snel.
Ze maakt prachtige creaties met het kleurenpalet van Kevin.Murphy.

julia kiewiet
leerling

Julia is onze jongste van de familie! Ze is hier op de vrijdag en zaterdag om ons team te ondersteunen! Een enthousiaste, leergierige jongedame.