ORIGINAL & MINERAL   |   KEVIN.MURPHY    |   OLAPLEX

HAPPY HEALTHY SHINY HAIR

Nieuwe gezonde haar kleuring ORIGINAL & MINERAL

USE YOUR HEAD

Original & Mineral HEEFT ALLE VERDACHTE CHEMISCHE STOFFEN UIT DE PRODUCTEN GEHAALD.

Gezond haar begint als het vrij is van stress. Verminder de chemische overbelasting van het haar.
Original & Mineral heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief.

 

O R I G I N A L  &  M I N E R A L 

 

MINERAL CCT

Centraal bij Original & Mineral staat het gepatenteerde Mineral CCT (Clean Color Technology) systeem. Wij geloven dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën en geen enkele kapper continue moet werken met deze chemicaliën. Bovendien zorgt deze permanente kleuring niet voor irritaties en vlekken op uw hoofdhuid. Het bereikt de resultaten die u gewend bent van de grote merken, zonder de agressieve chemicaliën.

Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. Hier vindt u meer informatie over deze chemicalien en de vervangers die O&M gebruikt in de producten. Alle kleuringen bevatten een gepatenteerd mineralen complex:

ILLITE

Dringt diep in het haar door waardoor de micro pigmentmoleculen het haar verzadigen met kleur.

KAOLIN

Werkt als een sterke beschermer. Het beschermt tegen het vervagen van kleur en zorgt ervoor dat de kleur langer ingesloten blijft in het haar.

MONTMORILLONITE

Verhoogd de gezondheid van de hoofdhuid en het haar en zorgt ervoor dat beiden in de best mogelijke conditie blijft tijdens het kleuren.
Wat deze combinatie van mineralen zo krachtig maakt is de mix van natuurlijke ingrediënten die het haar en de hoofdhuid voeden. Extracten uit zonnebloempitten werken vochtregulerend en geven glans, terwijl de zachte amandelolie het haar hydrateert en bescherming biedt voor handen en haar.

LIQUID CCT

UNIEK DOOR DE GEPATENTEERDE MIX VAN VOEDENDE OLIËN EN TASMAANSE ZEEWIER.

De nieuwste generatie demi-permanente kleuren van O&M.
Deze ammonia vrije demi-kleuringen zijn uniek door de gepatenteerde mix van voedende oliën en Tasmaanse zeewier dat het haar gezonder maakt en bovendien een hooglanzende kleur geeft die na 4-6 weken langzaam uit het haar wegvaagt.

LOVE YOUR HAIR

KRACHT&VITALITEIT & O L A P L E X

Kevin Murphy’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat en parabeen vrij.

ECO FRIENDLY

Bij KEVIN.MURPHY dragen wij ons steentje bij. Zo zijn al onze verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatie manier worden geoogst. Wij testen op modellen en niet op dieren! Niet voor niks heeft PETA ons Cruelty Free benoemd op de lijst

OLAPLEX
Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. In 3 stappen wordt Olaplex® als favoriete hulpmiddel voor kleurexperts gebruikt voor sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar.

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No. 3-4-5-6-7 is de ultieme thuisverzorging om je haar sterk gezond en glanzend te houden!

OLAPLEX is 100% vegan, parabeen en sulfaat vrij!

Voor chemisch behandeld haar
100% vegan
Reinigt het haar
Verbetert de interne haarstructuur
Vermindert haarbreuk
Geeft intense glans
Parabenen-, sulfaten- en glutenvrij
Hydrateert het haar

Wilt u meer informatie over dit prachtige merk? Neemt u gerust contact met ons op. Mail naar: [email protected] of bel naar 0548-545555.