Lieve klanten,

We waren er al bang voor, er komt een verlenging van drie weken van deze Lockdown ..
Wat naar voren kwam is dat de besmettingen voor al binnenshuis plaats vindt😔 

Wij houden ons aan de regels, ons hele team knipt en kleurt niet.
Ook niet aan huis, zodat er deur aan deur alsnog risico's genomen worden en besmetting plaatsvindt.
 
Wij hopen dan ook echt dat meer mensen dat zullen gaan doen, de regels respecteren en opvolgen, zodat de ondernemers die verplicht zijn gesloten te blijven weer draaien kunnen💥

Wij wachten op jullie, jullie ook op ons?

✌🏼Wij konden veilig en verantwoord draaien, dat is ook duidelijk geworden. Aangezien er bij ons geen enkele besmetting op de werkvloer is geweest! 

Dus wij willen dan ook heel graag, net als tig andere kappers, horeca, retail ondernemers die het momenteel zwaar hebben, na 9 februari dan ook weer echt de deuren te kunnen openen🤩 

Wij adviseren jullie alvast een afspraak in te boeken voor na 9 februari. Dan staat deze alvast. Wij zullen met het gehele team klaarstaan om jullie Corona coupes weer in de plooi te krijgen! Shinend de deur uitgaan!

😍Wij hebben er ontzettend veel zin in!!😍

Vooralsnog blijft de Salon dus helaas gesloten😔 
Maar wil je een verfpakketje voor je uitgroei? Of een toner om de kleur op te frissen? Een favoriet haarproduct? Of een mooie cadeau-bon 🎁?

Dus heb je wat nodig van ons?

📧Mail dan naar info@desalonrijssen.nl of stuur een bericht via social media (Facebook of Instagram) en we zorgen dat we u te woord staan!
Want de spirit van De Salon ‘stays alive’ 

💯Voor zowel onze teams als voor jullie is het van belang om boven alles gezond en gelukkig te blijven! Wij hopen jullie na 9 februari snel weer te mogen verwennen.

🙋‍♀️We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden op de heropening, zoals altijd en vooral zodat jullie je comfortabel en veilig zullen voelen bij ons in De Salon wanneer we weer draaien! ✌🏼

Warme groet van ons gehele team 🙋‍♀️
Lieve klanten, We waren er al bang voor, er komt een verlenging van drie weken van deze Lockdown .. Wat naar voren kwam is dat de besmettingen voor al binnenshuis plaats vindt😔 Wij houden ons aan de regels, ons hele team knipt en kleurt niet. Ook niet aan huis, zodat er deur aan deur alsnog risico's genomen worden en besmetting plaatsvindt. Wij hopen dan ook echt dat meer mensen dat zullen gaan doen, de regels respecteren en opvolgen, zodat de ondernemers die verplicht zijn gesloten te blijven weer draaien kunnen💥 Wij wachten op jullie, jullie ook op ons? ✌🏼Wij konden veilig en verantwoord draaien, dat is ook duidelijk geworden. Aangezien er bij ons geen enkele besmetting op de werkvloer is geweest! Dus wij willen dan ook heel graag, net als tig andere kappers, horeca, retail ondernemers die het momenteel zwaar hebben, na 9 februari dan ook weer echt de deuren te kunnen openen🤩  Wij adviseren jullie alvast een afspraak in te boeken voor na 9 februari. Dan staat deze alvast. Wij zullen met het gehele team klaarstaan om jullie Corona coupes weer in de plooi te krijgen! Shinend de deur uitgaan! 😍Wij hebben er ontzettend veel zin in!!😍 Vooralsnog blijft de Salon dus helaas gesloten😔 Maar wil je een verfpakketje voor je uitgroei? Of een toner om de kleur op te frissen? Een favoriet haarproduct? Of een mooie cadeau-bon 🎁? Dus heb je wat nodig van ons? 📧Mail dan naar [email protected] of stuur een bericht via social media (Facebook of Instagram) en we zorgen dat we u te woord staan! Want de spirit van De Salon ‘stays alive’  💯Voor zowel onze teams als voor jullie is het van belang om boven alles gezond en gelukkig te blijven! Wij hopen jullie na 9 februari snel weer te mogen verwennen. 🙋‍♀️We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden op de heropening, zoals altijd en vooral zodat jullie je comfortabel en veilig zullen voelen bij ons in De Salon wanneer we weer draaien! ✌🏼 Warme groet van ons gehele team 🙋‍♀️
Lieve klanten,

Ten allereerste willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen in ons team bij de Salon dat wij jullie in veiligheid service konden bieden❤️
🤩Jullie positieve energie en glimlach was een enorme steun voor ons. 
De laatste dag hebben we mogen knallen en vele lieve berichten gekregen van jullie! Want klanten mooi en blij maken is onze passie. 
We zijn dan ook ongelooflijk dankbaar dat wij dit jaar zoveel mooie momenten met jullie hebben mogen beleven, want dat was niet iedereen gegund.

😔 We gaan jullie missen deze feestdagen nu de Salon gesloten is t/m 19 januari. Natuurlijk willen we jullie wel helpen met een mooie kerstlook, producten of een mooie cadeaubon🛍 voor onder de boom 🎁 en jullie te woord staan! Dus heb je wat nodig van ons?

📧Mail dan naar info@desalonrijssen.nl of stuur een bericht via social media (Facebook of Instagram) en we zorgen dat we u te woord staan!
Want de spirit van De Salon ‘stays alive’ 🎄

💯Voor zowel onze teams als voor jullie is het van belang om boven alles gezond en gelukkig te blijven, te genieten van de feestdagen en je te omringen met een aantal dierbaren. Wij hopen jullie daarna snel weer te mogen verwennen.

🙋‍♀️We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden op de heropening, zoals altijd, 
en vooral zodat jullie je comfortabel en veilig zullen voelen bij ons in De Salon in 2021!

Een warme kerstgroet alvast, 
❤️Hele fijne feestdagen en een prachtig gezond 2021 gewenst  namens ons fijne team! 🙋‍♀️
Lieve klanten, Ten allereerste willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen in ons team bij de Salon dat wij jullie in veiligheid service konden bieden❤️ 🤩Jullie positieve energie en glimlach was een enorme steun voor ons. De laatste dag hebben we mogen knallen en vele lieve berichten gekregen van jullie! Want klanten mooi en blij maken is onze passie. We zijn dan ook ongelooflijk dankbaar dat wij dit jaar zoveel mooie momenten met jullie hebben mogen beleven, want dat was niet iedereen gegund. 😔 We gaan jullie missen deze feestdagen nu de Salon gesloten is t/m 19 januari. Natuurlijk willen we jullie wel helpen met een mooie kerstlook, producten of een mooie cadeaubon🛍 voor onder de boom 🎁 en jullie te woord staan! Dus heb je wat nodig van ons? 📧Mail dan naar [email protected] of stuur een bericht via social media (Facebook of Instagram) en we zorgen dat we u te woord staan! Want de spirit van De Salon ‘stays alive’ 🎄 💯Voor zowel onze teams als voor jullie is het van belang om boven alles gezond en gelukkig te blijven, te genieten van de feestdagen en je te omringen met een aantal dierbaren. Wij hopen jullie daarna snel weer te mogen verwennen. 🙋‍♀️We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden op de heropening, zoals altijd, en vooral zodat jullie je comfortabel en veilig zullen voelen bij ons in De Salon in 2021! Een warme kerstgroet alvast, ❤️Hele fijne feestdagen en een prachtig gezond 2021 gewenst namens ons fijne team! 🙋‍♀️